Minden, ami: ezoterika, misztikum, hit, szépség, szeretet és fantázia...

 

Ha zenét akarsz hallgatni itt indítsd el

 Menü

 

Energia gyógyászat és Meditáció

Részletek a tibeti halottaskönyből

Reinkarnáció-karma

 
 

Kérlek a társalgóba csak olyant írj másról, amit magadról sem tartanál sértőnek. Más nickjét nevét ne használd, ha valamit írsz vállald a nevedet. A trágársággal magadat minősíted. Köszönöm, hogy betartod.

Társalgó.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
átlátszó
 
Mária jelenésekről

A Mária-jelenések jelentősége a mai időben

 

Mindhárom nagy vallásban, a Keresztény, a Zsidó és az Iszlám hitben, az Istenség női aspektusa áll többé kevésbé jelentős helyen az Emberiség megváltására és üdvözülésére vonatkozva. MÁRIA vagy MIRIJAM, mindig ez a gyönyörű szép név áll nagy kegyelemmel és segítséggel az emberek problémáinak és a nagy szükségének megoldásával kapcsolatban. A számtalan Mária-jelenés rámutat az ISTEN MÁRIÁN keresztül történő állandó és különösképpen aktuális kapcsolatára az Emberiséghez. Különösen a mai idő extrém világi, anyagi és a testre irányult életvitele van ugyancsak különleges kapcsolatban a Mária-jelenésekkel, melyek az Emberiséget (miképpen már az első világháború előtt is) ettől az úttól óva intik. Miként azt a világháborúk mutatják nem találtak ezek az óva intő kinyilatkoztatások meghallgatásra, aminek mindkét világháború megszámlálhatatlan áldozata és szenvedője lett a keserű következménye.

 

Viszont mindezekben a Mária-jelenésekben felismerhetjük a széleskörű ISTENI-KINYILATKOZTATÁSOKAT, miképpen azok Böhme Jakabon, Swedenborg Emanuelen, Lorber Jakabon és másokon keresztül úgyszintén az elmúlt évszázadokban az Emberiségnek adattak. Mindezek az ISTENI-KINYILATKOZTATÁSOK jelentésükben egy új Emberiség felnövekedésére irányulnak, amely végre az igaz békét ismerni fogja és egy áldásban gazdag Földi-élettársadalmat fog alakítani, és amely már ezt a tragikus válságot és a dramatikus hiányt többé nem fogja ismerni, mert mindezek egy teljesen helytelen irányba fordult életvitelnek a következményei, ahelyett, hogy a tulajdonképpeni életvitel a Teremtőhöz való hitet, bizalmat és igaz szeretetet alapozná meg.

 

A következő kinyilatkoztatás egy kis kivonat a nagyon aktuális ISTENI kinyilatkoztatásokból a mai Emberiséghez, különösképpen a SZENTANYA Üdvözítő és Megváltó tevékenységére fog új fény derülni, ami egyben új fényt fog vetni a mai napig csak kevésbé megértett kijelentésre, hogy az ISTEN egy asszonyban fogja a kígyó fejét eltaposni.

 

Olvassa mindezt nyílt szívvel. Miközben Ön majd egész más szemekkel fogja látni és felismerni a világot és egész másképp fog a saját problémáinak megoldásához hozzáfogni.

 

   

 

Kék Karácsony

 

  

 Lovagrendek

 

 
 

 

Ahová még érdemes benézni

 

 

 Kattints a képre a teljes mérethez!

 

bannerem

banner.jpg picture by AndreaBp86

 

bannerem

 

 

 

 

 

 

mesék,versek,képek 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

VIDEÓK-KLIPPEK

 
 
mennyien vagyunk?
Indulás: 2006-02-26
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human