Minden, ami: ezoterika, misztikum, hit, szépség, szeretet és fantázia...

 

Ha zenét akarsz hallgatni itt indítsd el

 Menü

 

Energia gyógyászat és Meditáció

Részletek a tibeti halottaskönyből

Reinkarnáció-karma

 
 

Kérlek a társalgóba csak olyant írj másról, amit magadról sem tartanál sértőnek. Más nickjét nevét ne használd, ha valamit írsz vállald a nevedet. A trágársággal magadat minősíted. Köszönöm, hogy betartod.

Társalgó.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
átlátszó
 
Aura

Az Aura

 

Mi az Aura?

Az ember fizikai testét körülvevő, szabad szemmel "láthatatlan", különböző színű és vastagságú rétegekből álló, állandóan változó nagyságú és sűrűségű energia burok. az embert tojás formában veszi körül. rétegeinek száma 9,a nyolcadik réteg nem mindenkinél van meg. Maxiális mérete 7m. Átlag emberé:1-1,5m.Az aurát a lélek fejleszti ki az égben, a halál után megsemmisül.

Az aura rétegek

1.szint: Fizikai réteg: - vastagsága maximum 7-8cm.Színe általában fehár vagy szürkésfehér. Feladata a fizikai test védelme a káros sugárzásokkal szemben. A fizikai testet ért sérülések, műtéti hegek jól látszanak benne. Fizikai aura rétege az élőlényeken kívül az élettelen dolgoknak is van, csak kisebb. A védőmáz szerepét tölti be.

2.szint:Morális réteg: -vastagsága 8-10cm.A teljesült vágyak szintje. Életünk jó forgatókönyvében nem szerepelt, de megvalósult vágyaink képeit tartalmazza. Pl..:egy szexuális kapcsolat vagy egy luxus villa képe ...fontos jelzés erkölcsi életünkről, jellemünkről! Az önzőségünket jelzi, pontosabban azt amit önző vágyainkból már megvalósítottunk. Akinek nincsenek megvalósított önző vágyai annak itt nincsen képe .Pillanatnyi érzelmeink is ezen a szinten jelennek meg, különböző színű érzelmi energiák formájában. Ezeknek az energiáknak a színe az érzéseinktől függően változik .Szerelem -rózsaszín, harag-vörös, keserűség -fekete.

3. szint: Kapitális réteg: - vastgsága 17-20cm.Életünk forgatókönyvében a kötelezően megtestesülő vágyak és akaratok képe. Ezeknek a vágyaknak, akaratoknak forgatókönyvünkben megírt időben kötelezően meg kell valósulnia. Ha jók, ha rosszak, nincs kitérés előlük. A velük kapcsolatos élettapasztalatokat kötelező megszereznünk. Ez életünk fő leckéje. A pillanatnyi gondolataink tisztasága is tükröződik ebben a rétegben. Ez a réteg is lehet fényes, sötét vagy szürke- gondolataink milyenségétől függően.

4 .szint:  Sixtusi réteg: -vastagsága 30-40cm.Vágyódásunk és a be nem teljesült vágyaink szintje. Ez a szint is nagyon fontos tájékoztató a jellemünkről, erkölcsi alapelveinkről. Hasonlót jelez mint a második szint, de mégis nagy a különbség. Ezen a szinten csak vágyódunk, a második szinten már vágyainkból már valóság lett. Nem mindegy, hogy csak vágyódunk valami után vagy vágyainkat meg is valósítjuk. Ez a szint jellemünk alakulását jól mutatja, mert az ember jellemét vágyait fejezi ki igazán.(Mond, mi után vágyódsz és megmondom ki és milyen ember vagy. Az embert vágyai éltetik, élete folyása a vágyai irányát követi. A gyorsan múló vágyak nem jelennek meg, csak azok, amelyek után tartósan vágyódunk. Ha ezekről lemondunk akkor a képek szertefoszlanak.

5.szint:Reinkarnációs réteg: A halál és az újjászületési lehetőségeink képei. attól függően, hogy hogyan élünk, életünk melyik forgatókönyvét valósítjuk meg, a halálunk ideje és módja is aszerint változik. De minden halállal szemben ott van az újjászületés utáni fő lehetőségnek a képe.

6.szint: Kreádor szint :-a Teremtés szintje.(Amit előző életünkben vagy életeinkben teremtettünk.)Az elkövetett fő hibák és a fő jó cselekedetek egy-egy jellegzetes képben jelennek meg. Ebből lehet megtudni, hogy miért sikerült vagy nem sikerültek a dolgaink, ugyanazt a hibát ismételten elkövetjük-e? Amiben hibáztunk azt a leckét újra visszaadják egészen addíg amíg meg nem tanuljuk. Ezen a szinten vannak a rögzített szeretet energiák. Az elmúlt életünkben a másoknak adott szeretet energiákat összegyűjtve visszakapjuk. Ugyanitt vannak a gyűlölet energiái is. A mások iránt érzet gyűlölet energiákat is egy "csomagban" visszaadva, ezen a szinten tárolják. ezek az energiák a mostani életünk használatára vannak. Az elraktározott energiák a "megfelelő" időpontban áramlanak a testünkbe, "fölülről" irányítva. A szeretet energiák a javunkra vannak, a gyűlölet energiák a kárunkra. A gyűlölet energiáit fel kell dolgoznunk, a fizikai testünkre és lelkünkre gyakorolt következményeit meg kell tapasztalnunk. "Csak azt visszük magunkkal a másvilágra, amit másoknak adunk" -ez a mondás tökéletesen igaz. Mindíg azt kapjuk amit másoknak adunk. Ki mit tesz -jót vagy rossza t-magának teszi!

7.szint: Az Istennel való kapcsolat rétege. Ez a szint az Isten iránti érzéseinket, hitünket tükrözi. Minél Isten-tagadóbb valaki annál sötétebb ez a szint . Az ateistáknak szürke vagy fekete, az igaz Isten-hívőknek ezüst vagy aranysárga. Erről a rétegről tehát feketén-fehéren leolvasható hitünk tisztasága. Ha ez a réteg sűrű és világos akkor, az nem csak azt jelenti, hogy erős az Isten hitünk, hanem azt is , hogy nincs az a negatív szellemi erő, ami ártani tudna, mert ezen a rétegen nem tud áthatolni, lepereg róla. Az ilyen réteg védelmet nyújt minden negatív energia vagy rossz szellemlénnyel szemben. Az igaz isten-hívők lelkét, lelki nyugalmát, mások nem képesek megzavarni. Ez valójában minden földi boldogság alapja! A gyenge és sötét 7. szintű rétegen minden ártó erő vagy szellemlény át tud hatolni. Ezt a réteget mások nem erősíthetik meg helyettünk, csak mi tudjuk azt erősíteni és tisztítani, ha Istennel való kapcsolatunkat, hitünket, állandóan erősítjük. "Ha Isten Velem, ki ellenem?"

8. szint: Misszionárusi réteg. A földi küldetés jellegzetes képe jelenik meg ezen a szinten. Ez csak a magasabb küldetéssel érkezőknek van Mit jelent a magasabb küldetés? Az emberiség egésze szempontjából a fontos feladatok megoldását. A magasabb küldetésre a lelket Isten választja ki a legjobbak közül. Ez a küldetés nem azt jelenti, hogy a küldötteket trónszék várja. Nekik az élet legnehezebb útján kell járniuk, a legkeményebb próbákat kell sikeresen kiállniuk ahhoz, hogy a küldetésüket teljesítsék.

9.szint A lelkiismeret szintje. Azt jelöli, ki vagyok én valójában? Mennyből jövő új, semleges lélek vagy újjászületett lélek-e? Milyen lélek vagyok, sötét vagy világos a mostani életem alapján?

Az aura  látásról:

A szabad szemmel való auralátás bizonyos fokig fejleszthető, de csak az alacsonyabb réteg szín látásáig. A magas fokú harmadik szem látóképességgel nézve a szintek és a képek is láthatók, de a képek teljes látását csak kivételes esetben engedik meg. Ez nem ránk tartozik. Ha látnánk, mindent tudnánk egymásról, ami nem mindíg lenne jó. Az aura sérülései: Az aura formája nem mindig tojás alakú. Ha sok ember van összezsúfolva akkor összenyomják egymás aura burkát. A fizikai testet ért sérülések az aura első rétegében kárt tehetnek, átszakíthatják azt. Az aura többi rétegének a fizikai erő nem tud ártani, de negatív energiák felhalmozódhatnak benne. Az aura nagysága változó. A réteg vastagsága az ember lelki erejétől, lelki szilárdságától és egészségi állapotától függ. A rétegek eltűnhetnek, de a kép megmarad, és a réteg is újraépülhet egy idő után. az aurát meg lehet tisztítani a negatív energiáktól, de tökéletesen csak a 3-4.szintig.Azon felül már csak Isteni szintről lehet a tökéletes tisztítást megvalósítani. A tisztítás megkönnyebbülést, jobb közérzetet biztosít, mert megszabadulunk a negatív energiáktól. Az ima, a bűnbánat is tisztítja az aurát, de csak az őszinte! Az őszinte ima és bűnbánat jutalmául, az Isteni szintről tisztító energiaesőt kapunk. .

Az aura fejlődése:

A fogantatás pillanatában csak az aura 7. rétege van a megtermékenyített petesejt körül. Ahogy megszületünk minden páros réteg kifejlődik. egyéves korára az ember páratlan rétegei is kialakulnak. Az anyaméh körül külön védelmező aura réteg van. A 3-as szint jelzései a karmikus képek, a kötelező életképek, ezek a születés pillanatától jelen vannak. A veleszületett betegségek ezeknek a képeknek alapján fejlődnek ki. A halál után az 1-3-5-ös égi gyűjtőhelyre száll. A többi a lélekkel és a fizikai testtel 3 napig együtt marad a földön, de közben a 2-4-6-8-9-es eggyé alakul, és 3 nap után távozik a lélekkel és az energiatesttel együtt a Földről.

Az aura funkciói:

-a fizikai test, az energiatest és a lélek védelme, de energiatartalékként is szolgál. -az aura-képek hordozása-jelzés a felsőbb szinteknek. Az aura képek és színek alapján, minden lényeges leolvasható rólunk! Hogy milyenek vagyunk? Csak az aurára kell nézni, és azonnal látszik. Aurája minden élőnek és "élettelennek" van. Az "élettelen" anyagoknak csak egy fizikai, a növényeknek viszont fejlettségüktől függően 2-3 vagy 4 aura rétege van. Kivétel: Isten szent állatai: a bárányok és a galambok.

Különleges aura jelzések:

A magasabb küldetéssel érkezőknek megkülönböztető jelzéseik vannak. Pl.:Glória a fej körül. Ezt a jelzést a Szentek feje körül már régóta ábrázolják. Miért a megkülönböztető jelzés? A jelzésel nem nekünk szólnak, hanem a bennünket közvetlenül felügyelő szellemvilágnak. Nekik fokozott figyelmet kell fordítaniuk a jelzések viselőire, segíteniük kell útjukat, támogatni kell küldetésüket. [ Az aura szintek elnevezését és lényegi meghatározását kinyilatkoztatással közölték. Az idegen nevek nem mindig felelnek meg a mi szóhasználatunknak.

 

Általánosságok

 • Kezdjük például azzal, hogy az aura réteges, minden rétegnek más színe van. Amit szabad szemmel látni és mondani szoktak (pl. ennek zöld az aurája, annak meg kék), valójában nem az aura színe, hanem az asztráltest kisugárzása. Majd a rétegek részletezésénél látni fogjuk, hogy az asztrális réteg fogja fel a testekből kiszóródó érzelmi és indulati impulzusokat, és ezért változik a színe düh, félelem, irigység vagy egyéb érzés és gondolat hatására.
 • Az aurák energiákból, a testek anyagból állnak. Minden aura-energiának megvan a test-anyagi megfelelője. Mivel akarat energia, ezért az aurák irányítanak, vezérelnek, a testek pedig "dolgoznak" :)
 • A lélek a testben anyagi természetű, az agyrészek között helyezkedik el.
 • A különböző testek és aurák nem csak 3, hanem 4-5 esetleg 6 dimenziósak is lehetnek.


  Aurák - Energiák

  Éteri réteg a szervkivetülési aurában:
  A gondolat által ellenőrizetlen életfunkciókat vezérli a testben a vegetatív idegek és a hormonok segítségével.
  Például emésztés.
  Méretei tapasztalatom szerint a frissességtől illetve a fáradtságtól függő.
  Színe ezüst-fehéresen világító.

  Memóriatár:
  Funkcionális energia. Az elme mágneses jelekkel tárolja az agy által értelmezett jeleket.
  Az agyban csak egyszerű elektrokémiai folyamatok zajlanak.
  Ezt szokták a festményeken glóriaként ábrázolni.
  Anyagi megfelelője az agy.

  Szervkivetülési aura:
  Egyrészt a funcionális szervek működését végzi, felveszi a funcionális energiát (jomaidon-sugárzás, Szentlélek-energia), amelynek energetikai csatlakozói a csakrák. Intelligens funcionális energiamező, mely a testi szervek működését az életprogramhoz illesztését szabályozza.
  Anyagi megfelelője a fizikai szervek.
  Színe zöld, ha valamelyik szervben gondok adódnak, akkor az aurában megfelelő része kivilágosodik.

  Mentális aura:
  Befogja a Szentlélek energiáját és átadja a mentáltestnek. Elvégzi a legtöbb érzelmi műveletet. Elsődlegesen a tanulás és beszédkapcsolat tevékenységekből származó sikerélmény vagy flusztráció feldolgozsa.
  Anyagi megfelelője a mentáltest.
  Színe fejlettségtől függően lilától a pirosig változhat.

  Asztrális aura:
  Képességhalmaz, amit a génekbe kódolva is megtalálhatunk.
  Fizikai testben élőből kiszóródó érzelmi és indulati energia impulzusokból áll.
  Méretét a személy dinamikai szintje és fizikai ereje határozza meg.
  Anyagi megfelelője az asztrális test.
  Színe méndenféle lehet, a színtelentől az aranyig.

  Akasha aura:
  Érzékeli, felfogja és feldolgozza az eseményeket (mentális és asztrális aurából kiszóródó információkat), amelyek befele a lélek akashalemezein kerülnek tárolásra egységes anyagokból álló kombinációkkal. Kifele elszámoláskor visz információt, valamint élet közbeni leolvasáskor.
  Ez az igazi hosszú távú memória, amely több életre is kiterjed.
  Csak évekkel a megszületés után kezd felhalmozódni, 7-8 ritkán 5 éves kortól. A lélektől kifele növekszik.
  Tehát ezen keresztül olvasható ki minden a személlyel történt dolog, ahogy a Föld akasha aurájából is, amit Akasha Krónikának szoktak nevezni.
  Színe a színtelentől a fehéren át az aranyig változik fejlettségtől függően.

  Érzelmi aura:
  A fizikai testhez tartozó funkcionális energiamező, mely a fizikai test kémiai, elektromos és mágneses folyamatait hangolja össze. Személyek és csoportok közti kapcsolat alakításában vesz részt.
  Kifele áramló érzelmi hullámokat és "együttélési önrezgést" bocsát ki.
  Ennek a rétegnek köszönhetően amit az ember nem tud, azt hiszi.
  Kapcsolódik a környezet négy és ötváltozós jelenségeihez.

  Érzékelési aura:
  Felfogja a közeli és távoli jeleket, mint egy rádióvevő, például a gondolati jeleket.
  Jelei funkcionális jege-jelek valamint tudati jelek lehetnek.
  Anyagkapcsolata a mentáltest, ami működteti és gerjeszti az erőnlétet az aurarétegben.
  Fejlettebb személyeknél már születéstől jelen van, másoknál később alakul ki.

  Tudati aura:
  Elvégzi a lélekben elraktározott jövőprogramok és az érzékelési aura által jelenben érzékelt energiahatások összehasonlítását és az elmébe továbbítását. Visszafelé az elme által kibocsátott jeleket közvetíti a Mindenség vagy egy kiválasztott pont felé.
  Bekapcsolódás a mindenségbe, majd a célponton kilépés, csak a célzott számára olvasható információközléshez.
  A lélektől kifele növekszik. Változtatható méretű.
  Csak a legfejlettebb személyeknél van jelen a születéstől fogva.

  Atma:
  Energia-elhárító burok. Védelemre szolgálja. Akinek méretei ezen kívül kívül vannak védendői, az külön védőket kap.
  Hétváltozós térszerkezetű.
  Mérete kettőtől három és fél méteres sugarú lehet.


  Testek - Anyagok

  Fizikai test:
  Mindenki tapogassa meg, no azaz! :)

  Mentáltest:
  A mentális aura által közvetített energiát dolgozza fel és táplálja vele a fizikai testet, ami csak addig életképes, amig a mentáltest működik.
  Egy tervezet, a fizikai test modellje még megszületés előtt, ilyenné alakul ki a testünk.
  A fejrészét képezi a Kapszula.
  Mérete akkora mint a fizikai test, viszont a kisugárzása miatt nagyobbnak látszik.

  Asztráltest:
  A fizikai testből kiszóródó anyagi összetevőkből áll össze. Ennek 3-4-5-6 dimenziós összetevője a személy fejlettségétől függő.
  A fizikai test tükörképe és minden benyomásának a gyüjtője, amelyet a személy megtapasztalt a külső hatások által vagy a belső elképzelés és indulatrendszerében születet meg.
  Méretét látták már, akik látták mások asztráltestét: pont mint a fizikai test, csak a kisugárzása látszik nagyobbnak, amit sokan aruának neveznek.

  Étertest:
  Az ego által irányított engedelmes energiaszerkezet!
  Születéskor csak az 5-6 dimenziós elmeanyag létezik, ami a fizikai élet során kifejlődik étertestté. Ennek fejlődése egy mérce az elszámolásnál.

  Kapszula:
  A lélek védelmére szolgáló 6 dimenziós pozitronból álló burok.
  Mérete és formája személyenként változó, de legalább arasznyi. Egyeseknél a fizikai méretének többszöröse is lehet.

  Elmeszerv:
  Kapszulán átnyúló szerv, ami anyagi és energia információhordozók konvertálására, valamint különböző tipusú energiák fogadására és kibocsátására képes az aurák és testek között.

  Lélek:
  6 dimenziós anyag, mint egy hatalmas molekula, felületén számos arany-akashalemezzel, ami a jelenlegi életének és sok alternatívájának a programját tartalmazza.
  A testet sosem hagyja el teljes mértékben, csak a halálkor.
  Részei az ego, az elme és az akashatár (esetleg más is).
  Helyzete a fejben, a kisagy, a bal és a jobb agyfélteke között elhelyezkedő.
  Lélekben utazáskor 6 dimenziós ezüstfonál köti össze a testben maradt résszel.
  Mérete születéskor egy mikron nagyságú, és az élet során növekszik fejlődés mértékétől függően (néhány miliméter már jó eredmény, de pl. Pranamashi Buddha egyik inkarnációja 3-4 cm-es nagyságot ért el:)

  Ego:
  A lélek azon része, amelyik a testi életet akarja és a fogamzást megvalósította, majd vezényelte a fizikai test létrehozását.
  Sajátja a jelleme és az életprogramot hordozza.
  Irányítja az étertestet és felügyeli az elmével együtt az érzékszervek működését is.

  Elme:
  A mindent összekötő és vezénylő a személyben, a központi computer :)
  Az összeköttetés a fizikai és az energia síkok között.


  Egyéb

  Állatok aurája:
  "Az állatokat a Földön a harmadik Teremtő Fiam teremtette. Belső aurájuk a mentális aura, ami vezérli a testépítésüket és ehhez tartozik a mentáltestük. Ezen lehet gyógyítani őket. Az a belső réteg, ami embereknél a szervkivetülés az nincs külön náluk. Középső réteg az akasha. Ehhez az állat lelke kapcsolódik. Ne gondold, hogy az állat lelke egyszerűbb, mint az emberé. Más felépítésű. Egy legkülső héj védi a durva hatásoktól. Ebben elmetest és egyre növekvő lélek van. Ez a lélek mindig ebben a kapszulában növekszik. Addig, amíg ebben elfér, utána minden példány visszaszáll teremtőjébe. Ezt a kapszulát körülveszi és az állatot testében is körülzárja az érzékelési aura. Ezzel tud az állat távoli dolgokat felfogni és egyes állatok ennek birtokában egyik óceánból a másikba társaloghatnak. Nincs külön tudati aurájuk. Ez alkalmas a jelátalakításra és erősítésére is. (...) Előérzetük akasha rétegük és érzékelési rétegük együttes működéséből adódó. (...) Az 5145 életre kötelezettség az állatokra is érvényes. De előfordul, hogy előbb száll vissza, mert hamarabb telítődik a lélekkel a kapszula és az állatok kapszulája is állandó méretű marad minden testet-öltése során. Ha kinövi a lelke a kapszulát, akkor kitörve visszatér teremtőjébe. Ezek a lények a Mindenségem erőforrásai. A legtöbb fajta akkora energiatermelő, hogy csak ők elegendőek lennének ahhoz, hogy folyamatosan növekedjen a Mindenségem." (1997)   

 •  

     

   

  Kék Karácsony

   

      

   Lovagrendek

   

   
   

   

  Ahová még érdemes benézni

   

   

   Kattints a képre a teljes mérethez!

   

  bannerem

  banner.jpg picture by AndreaBp86

   

  bannerem

   

   

   

   

   

   

  mesék,versek,képek 

   

   

    

   

   

   

    

   

   

  VIDEÓK-KLIPPEK

   
   
  mennyien vagyunk?
  Indulás: 2006-02-26
   
  Bejelentkezés
  Felhasználónév:

  Jelszó:
  SúgóSúgó
  Regisztráció
  Elfelejtettem a jelszót
   

  SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!