Minden, ami: ezoterika, misztikum, hit, szépség, szeretet és fantázia...

 

Ha zenét akarsz hallgatni itt indítsd el

 Menü

 

Energia gyógyászat és Meditáció

Részletek a tibeti halottaskönyből

Reinkarnáció-karma

 
 

Kérlek a társalgóba csak olyant írj másról, amit magadról sem tartanál sértőnek. Más nickjét nevét ne használd, ha valamit írsz vállald a nevedet. A trágársággal magadat minősíted. Köszönöm, hogy betartod.

Társalgó.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
átlátszó
 
Angyal abc

Az angyali, vagy égi abc Agrippa Von Nettesheim Occulta Phiosophia c. könyve III. kötetének XXX. fejezetében lett közzétéve. Agrippa azt írta, hogy azért nevezte égi abc-nek, mert a zsidók az abc-t a csillagok közé helyezték el, és így alakultak ki a különböző csillagképek. Agrippa feltárta, hogy a zsidó kabbalisták a betűk mintáit az ég csillagai közé helyezték, így alakították ki az asztrológusok a zodiákusok jeleit, mint pld. a Kos és a Rák. Mindegyik betű, okkult módon kötődik egy meghatározott csillaghoz és tartalmazza a csillagok konstellációját. Minden nagyobb csillagnak van a saját mágikus története és tulajdonsága a mágiában.

Guillaume Postel a csillagokból olvasta ki Isten akaratát. Az örök törvények archaikus héber betűkkel jelentek meg e menny bolozaton. A csillagok közé vonalakat húzva, az ember betűket és szavakat kap.

Az égi (celestial) abc jelei a fenti elképzelésből alakultak ki.

 

Malachim írás

A Malachim abc-t is Agrippa von Nettesheim ismerteti a fent említett helyen, és forrásként Barett: Magus című könyvében említi meg. Agrippa utal rá, hogy a nevek az angyalok címeit jelentik. Az égi abc 22 betűből áll, mint a héber abc. Gondoljunk arra, hogy a héberben az angyal neve malakh.

 

„Át a folyón” ("Du Passage Du Fleuve")

harmadik mágikus abc. Szintén Agrippa művében került leírásra. Barett ezt az abc-t Agrippa-tól származtatja, mint könyvének sok szövegét és így mutatja be a Magus c. műben. Sajnos Agrippa nem írt semmit erről az abc-ről.

 

Az alábbi az Hénoki ( angyal) írás, és a hozzá tartozó betűk

 

A következő táblázat menyei abc-k és a hozzá tartozó betűk valamint a héber abc összehasonlítására szolgál.

 

   

 

Kék Karácsony

 

  

 Lovagrendek

 

 
 

 

Ahová még érdemes benézni

 

 

 Kattints a képre a teljes mérethez!

 

bannerem

banner.jpg picture by AndreaBp86

 

bannerem

 

 

 

 

 

 

mesék,versek,képek 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

VIDEÓK-KLIPPEK

 
 
mennyien vagyunk?
Indulás: 2006-02-26
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human