Minden, ami: ezoterika, misztikum, hit, szépség, szeretet és fantázia...

 

Ha zenét akarsz hallgatni itt indítsd el

 Menü

 

Energia gyógyászat és Meditáció

Részletek a tibeti halottaskönyből

Reinkarnáció-karma

 
 

Kérlek a társalgóba csak olyant írj másról, amit magadról sem tartanál sértőnek. Más nickjét nevét ne használd, ha valamit írsz vállald a nevedet. A trágársággal magadat minősíted. Köszönöm, hogy betartod.

Társalgó.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
átlátszó
 
Merkaba meditáció III.

MER=különleges fény,energia KA=a lélek BA=test,fizikai valóság MERKABA=szekér (héberül)

Mint a nap, nekünk is lélegezni kell, sugározni minden élőre és minden élőtől fogjuk kapni a mannánkat.

Hozz létre egy helyet a lakásodban amelyet csak erre a meditációra használsz. Olyan helyet válassz ahol senki sem járkál keresztül vagy zavar lehetőleg a hálószobádban.Egy kis oltár gyertyával és egy párnával hogy leülj hasznos lehet. Legyen ez a hely szent. Itt fogod megtanulni létrehozni a MER-KA-BÁ-t a tested körül és tudatos kapcsolatba lépsz felsőbb éneddel.

Naponta egyszer, lépj be ebbe a meditációba, amíg eljön az idő hogy tudatos lélegző legyél, emlékezz minden egyes lélegzeteddel bensőséges kapcsolatodra Istennel.

Kezd el a meditációt, először is ülj le és lazíts. Hagyd hogy a mindennapok dolgai elmenjenek. Lélegezz ritmikusan és felszínesen. Légy tudatában lélegzetednek és lazíts. Amikor érzed hogy a feszültségek kezdenek elhalványulni, kezd el kinyitni a szívedet. Érezd a szeretetet. Érezd a szeretetet minden létező iránt. Folytasd a lélegzés ritmikusan, légy tudatában lélegzetednek és érezd, hogy a szeretet átáramlik lelkeden. Amikor a szeretet érzése létezéseddé válik, készen állsz hogy elindulj a MER-KA-BA megtapasztalás irányába. Enélkül a szeretet nélkül nincs elegendő tudás amely létrehozhatná a MER-KA-BÁ-t. Amennyire szeretni tudsz ugyanennyire leszel képes megtapasztalni a MER-KA-BÁ-t.

A következőkben egy áttekintés következik hogy elérd a MER-KA-BÁ-t. 17 be- és kilégzés hogy elérd a célt. Az első 6 kiegyenlíteni a különbségeket a 8 elektromos áramkörödön belül és ezek tisztítása. A következő 7 amelynek elég különböző a célja hogy helyreállítsd a tökéletes áramlását az energiáknak a testen keresztül és újraalkotni a szférikus légzést a testen belül. A 14-ik lélegzet különleges magában. Ez a lélegzet megváltoztatja a pránikus energiákat a testeden belül 3-dik dimenziósból 4-dik dimenziós tudatosságba. Az utolsó 3 lélegzet újraalkotja a forgó terét a MER-KA-BÁ-nak a testedben és a körülötte.

Az utasítások 4 területre vannak osztva: TUDAT, TEST, LÉLEGZET és SZÍV

ELSŐ LÉLEGZET: Belégzés

SZÍV: Nyisd ki a szíved érezd a szeretetet minden létező iránt. Ha nem tudod ezt tenni akkor legalább nyisd ki a szívedet amennyire csak lehetséges. Ez a legfontosabb utasítás.

TUDAT: Képzelj el egy férfi tetraédert (a csúcsa a nap fele mutat,az éle előtted van[férfiaknál], nőknél a hátad mögött) megtöltve ragyogó fehér fénnyel és tested körül. Vizualizáld legjobb tudásod szerint. Ha nem tudod vizualizálni akkor érzékeld,érezd a környezetedben.

TEST: A belélegzés pillanatában a hüvelyk és mutató ujjadat érintsd össze. Emlékezz, lágyan érintsd össze ujjaidat és ne engedd, hogy más ujjak összeérjenek vagy más tárgyhoz érjenek.Tartsd a tenyeredet felfelé.

LÉLEGZET: Abban a pillanatban amikor üres a tüdőd kezdj el a jógikusan lélegezni. Csak az orrodon keresztül lélegezz kivéve ott ahol más van leírva. Egyszerűen tedd, lélegezz a gyomrodból, majd a rekeszizmodból majd a mellkasodból. Tedd ezt egy lépésben, ne három részben. Kilégzéskor lassan engedd ki a levegőt. A legfontosabb hogy a légzés ritmikus legyen. Kezd el 7 másodperc belégzéssel majd 7 másodperc kilégzéssel, de később ha ismerős lesz ez a meditáció akkor találd meg saját ritmusodat.

A következő utasítások a jógikus légzésről a "Hindu-Jóga Lélegzés tudományá"-ból valók Jógi Ramacharake által. Talán ez a leírás hasznos lesz. Lélegezz az orrodon keresztül, lélegezz folyamatosan,először töltsd meg az alsó részét a tüdőnek, így a rekeszizmot is használod,amelyik csökkenő nyomással van a hasüregi szervekre,előrenyomva a hasat. Ezután töltsd meg a középső részét a tüdőnek,kinyomva az alsó bordákat, mellkast.Töltsd meg a legmagasabb részét a tüdőnek, így megemelkedik a mellkas és a felső bordák.Első olvasatban úgytűnik hogy három különálló részt tartalmaz ez a leírás.Ez még sem korrekt elképzelés.A belégzés folyamatos,az egész mellkas egy egységes mozgásban van.Óvakodj a szaggatott belégzések sorozatától és igyekezz megvalósítani a biztos folyamatos lélegzést.A gyakorlás hamarosan legyőzi a három részre osztott belégzés gyakorlatát és az eredmény egy egységes folyamatos lélegzés lesz. Képes leszel a megfelelő légzésre néhány másodperccel egy kis gyakorlás után.

Lassan lélegezz ki ,hagyd hogy a levegő lassan kiáramoljon a tüdődből. Amikor a levegőt teljesen kilélegezted akkor lazítsd a mellkast és a hasat.Egy kis gyakorlás segít könnyebbé tenni a gyakorlatot és a mozgások így majdnem automatikusan megvalósulnak.

Első lélegzet: Kilégzés

SZÍV: Szeretet

TUDAT: Képzelj el egy női tetraédert (a csúcsa a föld felé mutat,az éle hátad mögött van[férfiaknál], nőknél a előtted) szintén megtöltve ragyogó fehér fénnyel.

TEST:Tartsd az előző kéztartást. A hüvelyk és mutató ujjadat érintsd össze. Emlékezz, lágyan érintsd össze ujjaidat és ne engedd, hogy más ujjak összeérjenek vagy más tárgyhoz érjenek. Tartsd a tenyeredet felfelé.

LÉLEGZET: Ne tétovázz a belégzés csúcsán elkezdeni a kilégzést. Lassan lélegezz ki, körülbelül 7 másodperc alatt. Amikor távozott a levegő a tüdőből akkor erőltetés nélkül, lazítsd el a mellkast és a hasat, tartsd a lélegzetet. Mikor már nyomást érzel hogy levegőt végy újra 5 másodperc múlva vagy később akkor tedd a következőket:

TUDAT: Képzelj el egy sík egyenlő oldalú háromszöget a női tetraéderben, amely a vízszintesen a mell magasságában megy keresztül. Egy energia impulzussal küldd át ezt háromszöget a női tetraéderbe. Egyre kisebb lesz a háromszög amint lefelé halad és a tetraéder csúcsán minden negatív energiát kinyom. A háromszög csúcsa a föld felé mutat. Ez a TUDAT-i gyakorlatot a következő TEST-i gyakorlattal kell együtt elvégezni.

TEST:Mozgasd a szemeidet kissé keresztbe egymás irányába -kicsit keresztbe- . Majd egyszerre minkét szemmel nézz fel. Ez a mozdulat ne legyen túlzott. Egy csiklandozó érzést fogsz érezni a szemeid között a harmadik szem területén. Most nézz le a legalacsonyabb pontra amilyen gyorsan csak tudsz. Érezni fogsz egy elektromos érzetet amely lefelé mozog a gerincoszlopodon. A TUDAT-nak és a TEST-nek kell koordinálni a fenti szellemi gyakorlatot a szemmozgásokkal együtt. A lefelé irányuló szemmozgással egyidőben kell elképzelni a lefelé mozgó háromszöget a női tetraéderen belül, amint lefelé halad a női tetraéder csúcsához. Ez a kombinált gyakorlat kitisztítja a negatív gondolatokat és érzéseket az elektromos rendszerből. Mindig a megfelelő kézmozdulathoz tartozó terület tisztul. Azonnal elkezd pulzálni az energia lefele a gerinceden amint a gyakorlaton túl leszel. A következő 5 lélegzet ismétlése az elsőnek a következő kézmozdulatokkal:

Második lélegzet kéztartása: Hüvelyk és középső ujj együtt. Harmadik lélegzet kéztartása: Hüvelyk és gyűrűs ujj együtt. Negyedik lélegzet kéztartása: Hüvelyk és kis ujj együtt. Ötödik lélegzet kéztartása: Hüvelyk és mutató ujj együtt. (ugyan az mint az első lélegzetnél) Hatodik lélegzet kéztartása: Hüvelyk és középső ujj együtt. ( ugyan az mint a második lélegzetnél)

Az első rész, az első 6 lélegzet kiegyenlíti a polaritásokat és az elektromos rendszered tisztítása befejeződött.Készen állsz a következő részre a következő 7 lélegzetre.

Itt egy teljesen új lélegzési minta következik. Nem szükséges vizualizálni a tetraédert ebben az időben. Csak egy cső fut keresztül a férfi tetraéder csúcsától a női tetraéder csúcsáig, a fejed fölül egészen a lábad alattig. Ez a cső kiterjed egy kar hosszúságnyira a fejed felett és egy kar hosszúságnyira a lábaid alatt. Az átmérője a csőnek megegyezik a hüvelyk és középsőujjad által formázott körnek az átmérőjével.

Hetedik lélegzet: Belégzés

SZÍV: Szeretet.

TUDAT: Vizualizálj vagy érzékelj egy csövet amely keresztül fut a testeden. Amint elkezded a 7-dik belégzést, lásd ragyogó fehér fényét a pránának lefelé mozogni felűről és ezzel egy időben alulról felfelé. A pont ahol a két fénysugár találkozik a testedben az elme által kontrollált és a leghatalmasabb tudományos ismeret a világegyetemben. Ebben az esetben úgy irányítjuk a prána áramlását hogy a köldöknél találkozzon vagy még pontosabban a köldök magasságában a cső belsejében. A két sugara a pránának a belélegzés pillanatában találkozik és amikor ez megtörténik, ekkor egy gömb formálódik a fehér fényből a találkozási pontnál, egy grapefruit méretben a cső belsejében. Mindez egy pillanat alatt történik. Amint folytatod a 7-dik belégzést a prána gömbje elkezd koncentrálódni és lassan nőni.

TEST:A következő 7 lélegzethez használd ugyanazt a kéztartást,egyaránt be és kilégzéshez: hüvelyk, mutató és középső ujjadat érintsd össze. Az ujjaid felfelé legyenek.

LÉLEGZET: Mélyen ritmikusan lélegezz, 7 másodperc be, 7 másodperc ki. Ne tartsd vissza a légzésedet. A prána áramlása nem áll meg vagy változik a két pólus között amikor kilégzésből belégzésbe váltasz. Folyamatosan fog áramolni és nem fog megállni addig amíg ilyen módon lélegzel, még a halál után is.

Hetedik lélegzet: Kilégzés

TUDAT: A prána gömbje a köldök magasságában folyamatosan nő. Ebben az időben a prána gömbje teljes kilégzéskor 20-22 cm átmérőjű.

LÉLEGZET: Ne erőltesd a levegőt kifele a tüdődből. Amikor a tüdőd kiürül akkor természetesen azonnal kezd a következő lélegzetet.

Nyolcadik lélegzet: Belégzés

SZÍV: Szeretet

TUDAT: A prána gömbje folyamatosan koncentrálja az életerő energiát és mérete nő.

Nyolcadik lélegzet: Kilégzés

TUDAT: A prána gömbje folyamatosan nő méretben és eléri a maximumot ennek a lélegzetnek a végén. Ez a méret mindenkinél különböző.Ha a középső ujjadat a köldököd közepébe teszed akkor a csuklód vonala meghatározza a sugarát a maximális méretnek. A prána gömbje nem nő nagyobbra.

Kilencedik lélegzet: Belégzés

TUDAT: A prána gömbje nem nő nagyobbra így mikor a prána elkezd koncentrálódni a gömbben. a gömb egyre ragyogóbb lesz.

LÉLEGZET: A gömb egyre ragyogóbb és ragyogóbb lesz amint belélegzel.

Kilencedik lélegzet: Kilégzés

LÉLEGZET: Amint kilélegzel a gömb folyamatosan egyre ragyogóbb és ragyogóbb lesz.

Tizedik lélegzet: Belégzés

TUDAT: Félúton ennél a belélegzésnél amint a gömb folyamatosan ragyogóbb lesz a prána gömbje eléri a kritikus tömegét. A gömb begyújtja a nap fehér, ragyogó, vakító, fehér fényét. Készen állsz a következő lépésre.

Tizedik lélegzet: Kilégzés

TUDAT: A kilégzés pillanatában a kis gömb két karnyi étmérőjűre kiterjed. Egy másodperc alatt (kombinálva a légzéssel amint következik) a gömb kiterjed gyorsan, az ujjaidon túl. Tested tökéletesen körbe van véve óriási, ragyogó, fehér fénnyel. Visszatértél az ősi formájához a szférikus légzésnek. De ezen a ponton még nem stabil a gömb. Még háromszor kell lélegezni hogy stabil legyen.

LÉLEGZET: A kilégzés pillanatában formálj kis lyukat az ajkaiddal és fújd ki a levegőt nyomással. Amint érzed hogy a gömb elkezd nőni ennek a kilégzésnek az első másodpercében, hagyd a levegőt gyorsan távozni. A gömb ebben pillanatban ki fog terjedni.

Tizenegyedik,tizenkettedik és tizenharmadik: Belégzés és Kilégzés

TUDAT: Lazíts és érezd a prána áramlását a két pólusból és a találkozásukat a köldöknél amikor kiterjed egy nagy gömbbe.

LÉLEGZET: Lélegezz ritmikusan és mélyen. A 13-dik lélegzet végén stabilizálod a nagy gömböt és készen állsz a fontos 14-dik lélegzetre.

A tizennegyedik lélegzet

SZÍV: Szeretet

TUDAT: A 14-dik belégzéskor, a legelején a légzésnek, elmozdul a pont ahol eddig a két energia sugár találkozott a köldöktől a mellcsonthoz, a negyedik dimenziós csakrához. Az egész nagy gömb mellette az eredeti gömbbel , amely szintén még kapcsolatban van a nagy gömbbel felfelé mozdul el az új találkozási ponthoz a cső belsejében. Bár rendkívül könnyű ezt tenni azért ez egy különlegesen erőteljes mozdulat. A csőben elkerülhetetlen lesz a változás és a tudatosságodban is amely 3-dik dimenziósból a 4-dik dimenziós tudatosságba, vagy másképpen a földi tudatosságból a Krisztus-i tudatosságba alakul át.Ez tart egy ideig de amint mondtam elkerülhetetlen.

TEST:Ez a kéztartás lesz a meditácó hátralévő részében:A bal tenyér felül van és a jobb tenyérben nyugszik (férfiaknál) nőknél fordítva.

LÉLEGZET: Ritmikus és mély lélegzés. Ha folytatod a lélegzést Krisztusi központodból a MER- KA-BÁ-n belül amely ajánlott addíg amíg kapcsolatba nem léptél felsőbb éneddel,majd válts át felületes légzésre. Más szóval lélegezz ritmikusan de kényelmes módon. Így figyelmed jobban ráirányul az energia áramlására amint fentről és lentről találkozik a mellcsont magasságában és kiterjed egy nagy gömbbe. Csak érezd az áramlást. Ennél a pontnál ne gondolkodj csak lélegezz, érezz és legyél. Érezd kapcsolatodat minden élettel a Krisztusi lélegzeten keresztül. Emlékezz vissza bensőséges kapcsolatodra Istennel.

A Mer-Ka-Ba, a felemelkedés járműve

Az utolsó három lélegzet

Arra kérlek Ne próbáld meg a Negyedik Részt addig amíg nem léptél kapcsolatba felsőbb éneddel és amíg felsőbb éned engedélyt nem ad a végrehajtásra. Ezt a részt vedd komolyan. Az energiák amelyek a testedbe és tested körül jönnek hatalmas energiák. Ha nem vagy kész megsértheted magad. Ha felsőbb éned megadja az engedélyt hogy belépj a MER-KA-BÁ-ba akkor ne félj mert készen állsz.

Tizenötödik lélegzet Belégzés:

SZÍV: Szeretet

TUDAT: Képzelj el három egész csillag tetraédert. Helyezd a három egész csillag tetraédert egymásba . A legbelső a test maga, amely nem mozog csak bizonyos körülmények között. Ez a test körül helyezkedik el a férfiasság vagy nőiesség szerint. A második egész csillag tetraéder Nő a természetben és mágneses amely szó szerint az emberi érzelmi test és az óramutató járásának irányába jobbra forog. A harmadik egész csillag tetraéder Férfi a természetben, amely elektromos, amely szó szerint az emberi tudat és balra forog az óramutató járásával ellentétesen.

Hogy tisztázzuk nem azt mondjuk hogy a férfi tetraédert forgasd egyik irányba és a nőit egy másokba, hanem forgasd az egész csillag tetraédert.

Amint belélegzed a 15-dik lélegzetet mond magadba a fejedbe a következő kód szót: EGYENLŐ SEBESSÉG. Ez azt mondja a tudatodnak hogy a két tetraédert el kell kezdeni forgatni ellenkező irányba, egyenlő sebességgel a kilégzés idejében. Jelentése az hogy minden egyes forgása mellett a tudati tetraédernek az érzelmi tetraéder is egyet forog.

TEST:Folytasd a kéztartást, a kezek összetéve.

LÉLEGZET: Lélegezz ritmikusan és mélyen újra de csak a következő három lélegzetre azután térj vissza felszínes lélegzésre.

Tizenötödik lélegzet: Kilégzés

TUDAT: A két tetraéder felveszi forgását. Egy pillanat alatt felveszik pontosan az egyharmad fénysebességet. Valószínűleg nem leszel képes látni ezt a roppant nagy sebességet de érezheted. Most csak egy dolgot kell tenned, elindítani a MER-KA-BA motorját. Ez nem azt jelenti hogy már elindulsz valahova csak mint egy autónál elindítod a motort de még nincs sebességben.

LÉLEGZET: Formálj lyukat a száddal mint a 10-dik lélegzetnél és fújd ki a levegőt és érezd ahogy a két tetraéder felpörög.

Tizenhatodik lélegzet: Belégzés

TUDAT: Ez a legcsodálatosabb lélegzet. Amint belélegzel mond gondolatban magadnak: 34-21. Ez a kód azt jelenti a tudatodnak hogy a két tetraéder 34-21 arányban fog forogni. Jelentése hogy a tudati tetraéder balra forog 34-szer amíg az érzelmi tetraéder ez idő alatt jobbra forog 21-szer. A forgási arány állandó marad.

LÉLEGZET: Lélegezz ritmikusan.

Tizenhatodik lélegzet: Kilégzés

TUDAT: Amint kilélegzel a két tetraéder sebessége felpörög egyharmad fénysebességről kétharmad fénysebességre azonnal. Amint elérik a kétharmad fénysebességet egy jelenség veszi kezdetét. Egy kör alakú tárcsa 16 méter átmérőjű alakul ki a test körül a gerinc aljának magasságában. És az energia gömbje amely a tetraéderek körül alakult ki az előbbi tárcsával együtt repülő csészealjhoz hasonló formát alakít ki. Ennek az energia mátrixnak a neve MER-KA-BA. De ez így nem stabil. Amint látod vagy érzékeled ennél a pontnál a MER-KA-BÁ-t tudni fogod hogy még nem stabil, lassan imbolyog. Ezért szükséges a 17-dik lélegzet.

LÉLEGZET: Úgy mint a 16-dik lélegzetnél formálj lyukat a száddal és fújd ki a levegőt nyomással. Ennél a pontnál a sebesség növekszik, érezni is fogod a gyorsulást. Amint ezt érzed folytasd a kilégzést lágyan. Ez létrehozza a magasabb sebességet és a MER-KA-BA kialakult.

Tizenhetedik lélegzet: Belégzés

SZÍV: Emlékezz vissza a feltétel nélküli szeretetre minden iránt amely nélkül ez a meditáció nem realizálható.

TUDAT: Amint belélegzel mondd magadnak gondolatban a következőt: KILENC TIZED FÉNYSEBESSÉG. Ez a kód azt jelenti a tudatodnak hogy növelje a MER-KA-BA sebességét kilenctized fénysebességre amely stabilizálja a forgó energia mezőt. Ebben a 3-dik dimenziós univerzumban amiben mi élünk minden a fénysebesség kilenctizedére van hangolva. Minden elektron a testedben az atomok körül kilenctized fénysebességgel forog. Ez az oka ennek a sebességnek.

LÉLEGZET: Lélegezz ritmikusan.

Tizenhetedik lélegzet: Kilégzés

TUDAT: A sebesség kilenctized fénysebességre nő és stabilizálódik a MER-KA-BA.

LÉLEGZET: Ugyan úgy mint a 15,16-dik lélegzetnél formálj lyukat a száddal és fújd ki a levegőt nyomással, amint érzed hogy a sebesség növekszik fújd ki a levegőt lágyan. Most már stabil vagy a 3-dik dimenzióra hangolt MER-KA-BÁ-val. Felsőbb éned segítségével meg fogod érteni mit is jelent ez valójában.

Tizennyolcadik lélegzet:

Ez egy nagyon különleges lélegzet itt nem tanítjuk. Felsőbb énedtől kell kapnod. Ez a lélegzet amely keresztül visz a fénysebességen a 4-dik dimenzióba. El fogsz tünni ebből a világból és megjelensz egy másikban amely az új hazád lesz kis ideig . Ez nem a vég hanem a kezdete egy kiterjedő tudatosságnak, visszatérés HAZA a te ATYÁD-hoz.

 

   

 

Kék Karácsony

 

  

 Lovagrendek

 

 
 

 

Ahová még érdemes benézni

 

 

 Kattints a képre a teljes mérethez!

 

bannerem

banner.jpg picture by AndreaBp86

 

bannerem

 

 

 

 

 

 

mesék,versek,képek 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

VIDEÓK-KLIPPEK

 
 
mennyien vagyunk?
Indulás: 2006-02-26
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!